kontakt

KONTAKTA OSS

Harald von Koch

 

närmar sig medelåldern och ålderdomen med stormsteg, men ett kan avslöjas och det är att han har spelat tennis i nästan 40 år. Harald har en högerbensprotes p.g.a. ett medfött handikapp. Han är född med en s.k. falsk led och klump fot m.m.

 

Det har inte stoppat honom att vara aktiv. Det finns inte många idrotter som han inte har försökt sig på. Men tennis ligger honom varmt om hjärtat.

 

Han har varit heltidstränare i Schweiz och i Norrköping. Numera grottar han mest ner sig i ekonomiska rapporter.

 

Han har deltagit i div. Tävlingar som SM, EM VM och Paralympics i friidrott. Han var också en av deltagarna i SvTs storsatsning "Mot alla odds".

 

0735-11 28 18

harald@tapsweden.com

Edward "Eddie" Johansson

 

arbetar mot gruppboenden/ särskolaor och föreningar främst i Stockholmsområdet.

 

Eddie är en mycket engagerade tennistränare med många strängar på sin lyra. Jämte sitt engagemang i TAP driver han en egen tennisshop, tennisskola och arrangerar en mängd turneringar i sin hemstad, Sollentuna.

 

Hans intresse för tennis och vilja att dela med sig av sina kunskaper är oöverträffliga. Möjligen kan det endast överskuggas av hans kärlek till Hammarby Fotboll.

 

0707-35 82 50

eddie@tapsweden.com

 

Eric Löf

 

är 20 år gammal och har spelat tennis sedan 6 års åldern. Det som är unikt med hans "karriär" är att han spelar med en Cp-skada som kallas hemiplegi, vilket den intresserade får googla på.

 

När han inte spelar tennis träffar han vänner, är på gymmet, dömer tennis eller jobbar som tennistränare i min hemmaklubb, Falkenbergs TK eller Kungsbacka TK.

 

Erics styrkor som tennissplare är hans bollkänsla och hans huvud. Han behöver jobba lite på serven och backhanden.

 

Hör gärna av er till Eric om ni har frågor.

 

 

Kontakta oss

harald@tapsweden.com

 

Stenhagsvägen 5

614 33 Söderköping

 

0735 - 11 28 18